RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

У Дніпрі відразу кілька авто згоріло через пожежу на стоянці: опубліковано фото і відео

У ніч на суботу, 28 квітня, в Дніпрі сталася пожежа на автомобільній стоянці, внаслідок чого було серйозно пошкоджено відразу п'ять автівок.

Про це повідомляє "Інформатор".

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Гладкова, 23, близько 02:30 28 квітня, - загорівся Subaru Forester, при цьому, сімейна пара ледь встигла вибратися з палаючого авто. Вогонь перекинувся на машини, які стояли поруч, - Skoda Rapid, Lada Samara, Lada Granta, Chevrolet Aveo.

До прибуття пожежних охоронці стоянки намагалися за допомогою вогнегасників самостійно ліквідувати вогонь, - через п'ять хвилин на місце подій прибули бійці ДСНС, які за лічені хвилини змогли загасити пожежу.

Власник Subaru стверджує, що почув хлопок під капотом щойно завів машину, відразу після чого авто загорілося: "Швидше за все вибухнув газ або бензин. Я тільки вчора встановив ГБО. Ці майстри вже їдуть сюди. Я відразу ж викликав пожежників".

"Попереду автомобіля почало щось стріляти. У салоні з’явився різкий запах бензину, все взялося полум'ям, ми ледь встигли врятуватися, так як все сталося різко і несподівано. В машині залишилися документи і гроші", - розповіла дружина водія.

У мережі з'явилися фото і відео з місця подій:

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Дніпра сталася масштабна пожежа, через що велика частина міста виявилася закутана димом.