RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Під Києвом застрелили з рушниці місцевого екс-депутата

У неділю, 29 квітня, конфлікт двох чоловіків в Переяслав-Хмельницькому закінчився стріляниною, в результаті якої загинув колишній депутат міськради Сергій Мевша.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відзначається, що 29 квітня о 05:20 в райуправління поліції зателефонував черговий фельдшер Переяслав-Хмельницької ЦРЛ. Він повідомив, що двадцятьма хвилинами раніше біля кафе "Прем'єр" по вулиці Покровській в Переяслав-Хмельницькому чутні постріли.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що "на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин" між Сергієм Петровичем Мевшею 1967 року народження і місцевим жителем 1970 року народження виник конфлікт. Другий чоловік пішов до свого Citroen Berlingo, дістав власну мисливську гладкоствольну рушницю і вистрілив в груди Мевші. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Повідомляється, що на місці працює слідчо-оперативна група Переяслав-Хмельницького відділу поліції.

За наявною інформацією людину, яка поранила Сергія Мевшу, затримали. Також знайшли і рушницю. Повідомляється, що Мевша був депутатом місцевої ради.

Як повідомляв "Апостроф", в місті Новоград-Волинський намагалися застрелити депутата місцевої міськради Олега Ващенка.