RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Під Рівним 6-річного хлопчика підстрелили з автомата Калашникова

У суботу, 28 квітня, в селі Шпанів Рівненської області підстрелили 6-річного хлопчика, який грався на вулиці біля будинку.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Відзначається, що інцидент стався близько 19:00. Так, дитина, що гралася на вулиці, відчула різкий біль в області лопатки.

За попередніми даними, по дитині стріляли з автомата Калашникова. Хлопчика прооперували. Його перевели до травматологічного відділення медзакладу, життю дитини нічого не загрожує.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину. В Відповідно до санкції статті, зловмисникові загрожує покарання у вигляді громадських робіт до 200 годин або виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до двох років.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпропетровській області десятирічний хлопчик випадково застрелив свою дворічну сестру.