RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Чіплявся прямо при людях: мережу обурив дикий інцидент у київському автобусі

У понеділок, 7 травня, в київському автобусі чоловік на очах інших пасажирів почав нахабно чіплятися до дівчини.

Про це йдеться на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook.

"Явно (чоловік, - ред.) у неадекватному стані. І починає чіплятися. Відразу по повній програмі: то залізти на руки намагається, то затиснути, то засмоктати, то забратися під спідницю. Дівчина в шоці, слабо і тихо намагається відбрикатися. Навколишні нуль на масу. Я коректно і голосно прошу молодця прибрати руки. Від оточуючих реакції немає", - розповіла очевидиця інциденту.

За її словами, чоловік дістав балончик і почав погрожувати вже обом, продовжуючи чіплятися. Це тривало 30 хвилин, і, незважаючи на звернення до водія автобуса і кондуктора, від них ніякої реакції не було.

"Коли я голосно запитала бортовий номер машини і сказала, що набираю поліцію, його понесло. Герой почав замахуватися кулаком і психачити. Тому подзвонити не вийшло", - додала жінка.

Вона уточнила, що після цього чоловіка від них неохоче відтіснили. При цьому пасажири автобуса почали обурюватися, що їм набридло обурення дівчат.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Івано-Франківську місцеві ветерани АТО провчили водія маршрутки, який образив матір загиблого на Донбасі українського бійця.