RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Одіозний телеканал показав в ефірі скандальний концерт, де розповіли про фашистів в Україні

Керівництво скандального українського телеканалу "Інтер", який підготував сюжет про "фашизм" в Україні, відмовилося задовольнити вимоги протестувальників і випустило запис концерту.

Про це повідомляє "Детектор Медіа".

Нагадаємо, що раніше в мережі з'явився уривок підводки ведучого концерту до 9 травня "Перемога. Одна на всіх", в кінці якого ведучий Андрій Доманський заявляє: "Сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їх портрети безкарно проносили в факельних ходах по нашій столиці, де кожен метр политий кров'ю наших співвітчизників".

Після цього активісти-націоналісти влаштували пікети перед офісами "Інтера" і "Національних інформаційних систем", вимагали не випускати ролик в ефір або видалити пропагандистські заклики з нього.

Активісти організації "Вільні люди" звернулися в Генпрокуратуру, МВС, СБУ та до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з скаргою на "Інтер", в той час як "Національний корпус" у четвер, 10 травня, о 13:00 має намір пікетувати будинок одного з співвласників "Інтера" Сергія Льовочкіна.

Як повідомляв "Апостроф", активісти підпалили "коктейль Молотова" біля офісу "Інтера" в Києві в знак протесту.