RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Миколаєві п'яні військові влаштували стрілянину на автовокзалі: опубліковано фото

У Миколаєві вдень 10 травня двоє чоловіків відкрили стрілянину на одній з платформ центрального автовокзалу.

Про це повідомляє Новости-N.

На місце події викликали поліцію. Під час затримання один з чоловіків чинив опір і на них одягли наручники. Також наголошується, що у обох затриманих явні ознаки алкогольного сп'яніння.

При огляді у одного із затриманих було виявлено травматичний пістолет з патронами, у другого - ніж. Дозволу на зброю у затриманого не було. З документів у чоловіків були тільки військові квитки.

Затриманий з пістолетом повідомив, що проходить службу в підрозділі національної гвардії, дислокованому в Харкові. Другий заявив, що зовсім недавно звільнився в запас з військової служби.

До Миколаєва вони приїхали на поїзді днем раніше. За словами нацгвардійця, на вокзал вони прийшли, так як там працює його дівчина.

На місце події викликали представників військової служби правопорядку. Після оформлення протоколу вилучення зброї, затриманих доставили в Інгульський райвідділ поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві валютні шахраї влаштували стрілянину під час спроби сховатися від співробітників правоохоронних органів.