RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Хотіли втекти до Туреччини: з'явилося відео затримання кілерів, які розстріляли іноземців в Харкові

8 травня двох підозрюваних у розстрілі групи іноземців в Харкові затримали в Молдові.

Про це повідомляє поліція республіки.

Відзначається, що співробітники місцевої поліції спільно з бригадою спеціального призначення "Блискавка" затримали громадян Азербайджану 26 і 32 років. Як з'ясувалося, в подальшому вони планували виїхати в Туреччину. В даний момент вирішується питання про екстрадицію чоловіків.

За даними силовиків, фігуранти здійснювали свою злочинну діяльність в країнах СНД. На територію Молдови вони нелегально потрапили після скоєного в Харкові замовного вбивства.

Нагадаємо, 29 березня в Харкові невідомі відкрили вогонь з автоматів Калашникова по групі чоловіків поруч з рестораном "Агдам". В результаті було поранено іноземці 32 і 38 років. Молодший з них помер у лікарні від пострілу в голову, його приятель отримав травму стегна. Після надання медичної допомоги потерпілий покинув лікарню, пізніше в поліції розповіли, що він раніше був судимий в Росії за вбивство.

Як повідомив начальник головного управління поліції Харківської області Олег Бех в ефірі "Телеканалу ОТБ", мотивом злочину став переділ сфер впливу в кримінальному середовищі. За словами правоохоронця, один із затриманих - безпосередній виконавець вбивства.

Також раніше "Апостроф" повідомляв, що в місті Херсон увечері 24 квітня застрелили місцевого бізнесмена Ігоря Пащенко.