RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Львові учасник ДТП штрикнув ножем дівчину-поліцейську: опубліковано фото з місця НП

У неділю, 13 травня, у Львові відбулося кричуща НП: учасник аварії на вулиці Стрийській штрикнув ножем дівчину-патрульну, яка приїхала на оформлення ДТП.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

"13 травня, близько 17.25 на вулиці Стрийській у Львові екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області оформляв дорожньо-транспортна пригода - зіткнення автомобілів "Шкода Октавія" та "Лексус". Під час оформлення ДТП 42-річний водій "Шкоди", житель Закарпатської області, намагався втекти з місця події. При цьому чоловік завдав поліцейській ножові поранення. Напарник пораненої був змушений застосувати табельну вогнепальну зброю", - йдеться в повідомленні.

Злочинець не відреагував на попереджувальний постріл, тому напарнику пораненої довелося вистрілити йому в ногу. Зараз і поліцейська, і злочинець перебувають в лікарні. 28-річній дівчині знадобилася термінова операція.

Злочинцеві загрожує від дев'яти до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше житель Черкас прийшов у відділення поліції і несподівано атакував його співробітників. Троє поліцейських отримали ножові поранення.