RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Бойовики могутньою зброєю накривають житлові райони на Донбасі: українські війська зазнали втрат

Російсько-окупаційні війська увечері 22 травня з мінометів великих калібрів обстріляли населений пункт Талаківка поблизу Маріуполя Донецької області.

Про це інформує прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Загострилась ситуація на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Талаківка, Водяне та Широкине. З 19-ї до 21 години вечора ворог вдався до обстрілу мирного українського селища Талаківка, що в передмісті Маріуполя. Окупанти випустили по населеному пункту понад 90 снарядів 152 калібру. Втрат серед мирних громадян немає. Пошкоджено селищні промислові приміщення", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що на луганському напрямку бойовики обстрілювали з кулемета околиці Станиці Луганській і позиції військових в районі населеного пункту Троїцьке.

"На Горлівському напрямку активна оборона підрозділів Об’єднаних сил тривала в районах населених пунктів Травневе, Зайцеве, Південне. На Донецькому напрямку – поблизу Авдіївки, Опитного та Красногорівки", - повідомляють військові.

Під час бойових дій за минулу добу один український військовослужбовець загинув і троє отримали поранення. Наразі життю поранених загроз немає. Поточної доби втрат немає.

За даними розвідки, знищено 4 і поранено 4 бойовика російсько-терористичних військ.

Також читайте на "Апострофі" матеріал про те, чому Кремль не збирається заморожувати конфлікт на Донбасі - Мета Кремля - не ДНР-ЛНР: у Москви є кілька варіантів для України.