RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Справжній цирк: мережу насмішило відео безглуздої погоні копів за порушником під Києвом

В четвер, 24 травня, в місті Ржищів Київської області сталася гонитва поліції за порушником, яка включала в себе ДТП, стрілянину і відверте знущання над поліцейськими з боку порушника.

Відео погоні публікує на своїй сторінці в Facebook користувач Олексій Соломенцев.

На запису видно, як машина поліцейських женеться за авто порушника і врізається в клумбу. Після цього з машини вибігають поліцейські і намагаються зловити свою ціль вже пішки, поки той їздить навколо клумби колами.

Крім того, один з поліцейських, судячи по звуках, стріляє в порушника. Деякі користувачі в коментарях пишуть, що постріли були небезпечними, оскільки гонитва відбувалася днем, а поруч було безліч людей.

Після декількох кіл і пари пострілів, поліцейські сідають в машину назад і продовжують гонитву за порушником, який поїхав в ту ж сторону, звідки і приїхав.

Також, за словами очевидців, один з поліцейських розбив заднє скло авто порушника прикладом автомата, однак в процесі впустив автомат в салон.

Пізніше стало відомо, що порушником виявилась дівчина і її таки затримали.

Нагадаємо, раніше в березні в Києві водій, якого підозрюють у скоєнні ДТП, втікаючи від співробітників поліції, проламав шлагбаум на в'їзді на територію Департаменту патрульної поліції.