RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Якби не війна: в мережі на фото показали, яким би міг бути Донецьк

В інтернеті оприлюднили фотографії, яким би міг бути на сьогоднішній день Донецьк, якби його не окупували бойовики незаконних збройних формувань і не було б війни.

Відповідний матеріал підготували "Донецькі новини".

"Іноді мені здається, що мій Донецьк потрапив в якийсь паралельний світ, в якому всі події пішли по якомусь жахливому сценарію. А той колишній Донецьк залишився в своєму паралельному світі і живе в ньому, і розвивається. У тому Донецьку сепаратистські настрої повільно зійшли нанівець. І хоча деякий час деякі хвилювання спостерігалися, але вони були абсолютно безкровно приборкані. І той Донбас повернувся до нормального розміреного життя", - йдеться в статті.

Якби на Донбасі не почалася війна, то в 2014 році закінчилася б остання четверта черга об'їзної дороги навколо Донецька, формування естакади поруч з мікрорайоном Гладковський, реконструкція ДК ім. Горького на Київському проспекті. Продовжилося б будівництво грандіозного льодового палацу "Кальміус Арена", стартувала реконструкція автовокзалу "Південний" і прилеглих територій, відкрилися 8 ресторанів міжнародної мережі фастфудів KFC, почалися матчі Ліги чемпіонів.

У 2015 році Донецький міжнародний аеропорт імені А. Прокоф'єва став би одним з великих європейських хабів, по бульвару Шевченка, недалеко від готелю "Рамада", закінчилося будівництво висотки, відкрилися б готельно-офісний центр "Дружба", готель "Україна", оновився Центральний універмаг.

У 2016-2017 роках почалося б будівництво наземного метро, нової будівлі Обласного художнього музею, реконструювався цирк "Космос", привокзальна частина міста, Шахтарська площа, стартувало б розчищення Путилівського урочища. Будувалися б торгово-розважальні центри і житлові масиви.

Фото: dnews.dn.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовики показали сумне відео з Донецька.