RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Аварійна посадка літака у "Жулянах": пасажири розповіли, як це було

Пасажири літака авіакомпанії Bravo рейсу 4406 Анталія-Київ UR-CPR, який вчора здійснив аварійну посадку в аеропорту "Київ" імені Ігоря Сікорського ("Жуляни"), розповіли про подію.

На сайті YouTube з'явилася реакція пасажирів.

За їх словами, літак при посадці сильно трясло і почало диміти крило. Під час торкання землі стався сильний удар. Шасі літака не витримали навантаження. У літака відвалилися колеса.

Також пасажири відзначають, що паливо літака розлилося, а літак наповнився їдким запахом.

Пасажири розповідають, що люки в літаку не відкривалися. Вибратися з літака їм ніхто не допомагав.

В результаті інциденту ніхто серйозно не постраждав. Деякі пасажири отримали садна і порізи. Медична допомога постраждалим була запропонована тільки через 2 години.

Представники компанії видали клієнтам довідку про те, що аварія дійсно відбулася. Однак цей документ вручили без мокрої печатки, що дуже обурило пасажирів.

Нагадаємо, що літак авіакомпанії Bravo, рейс 4406 Анталія-Київ UR-CPR, під час приземлення викотився за злітно-посадочну смугу. На борту перебувало 169 пасажирів.

Як повідомляв "Апостроф", родичі загиблих пасажирів літака Міноборони РФ Ту-154, який зазнав аварії над Чорним морем вилітаючи в Сирію, подали позови у суд Лондона.