RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Мережу обурив інцидент з любителем "русского міра" на Донбасі: опубліковано відео

Користувачів інтернету обурила новина про те, що в Бахмуті Донецької області помітили любителя "русского міра", дружина якого працює в українській військовій прокуратурі.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістила Тетяна Подоляночка Чудновець.

За її словами, чоловік кілька днів розгулював у футболці в кольорах російського прапора з символом РФ - агресивним ведмедем.

"Для фронтовиків, які вийшли "з нуля", це була справжня насмішка і відверта провокація. Чесно, не били. Стримувалися щосили. Проводили виховну бесіду", - зазначила Чудновець.

Вона уточнила, що після того, як чоловік заявив, що окупований Крим російський, а Україна йому не потрібна, вони викликали поліцію.

"Цікаво було почути від його дружини, що вона бухгалтер військової прокуратури (ау, Бахмут), але має відверто проросійські погляди і зневажає українських військових. Слава Богу, копи виявилися дуже адекватними і діяли в абсолютних рамках закону", - додала Чудновець.

Вона розповіла, що чоловіка змусили зняти футболку і забрали у відділок для дачі пояснень.

Як повідомляв "Апостроф", раніше поліція затримала двох чоловіків, які побили прикордонників у кафе Маріуполя за те, що, за версією постраждалих, ті попросили меню українською мовою.