RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по копах і підірвав гранату: фото і відео

У суботу, 23 червня, в Одеській області співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який кинув шумову гранату в бік поліцейських і стріляв по них з рушниці.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Так, в поліцію надійшло повідомлення від лікаря про те, що після прибуття на виклик у с. Курісове до 35-річного чоловіка, який перебуває на обліку як наркозалежний, у будинку медики помітили рушницю. Після надання людині допомоги медичні працівники покинули будинок і повідомили про зброю правоохоронців.

"Для перевірки повідомлення на місце події прибули співробітники поліції. Побачивши правоохоронців, чоловік закрився в будинку і кинув у бік поліцейських шумову гранату. У приміщенні разом з ним була його мати. Після цього чоловік вистрелив з рушниці в бік правоохоронців, в результаті чого офіцер поліції отримав дробове поранення лівого передпліччя та тулуба", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що на місце події прибула слідчо-оперативна група Лиманського відділу поліції, керівництво Головного управління Нацполіції в Одеській області і спецпідрозділ КОРД. Правоохоронці провели евакуацію цивільного населення з периметра проведення поліцейських заходів.

У результаті спецоперації зловмисник затриманий. Серед цивільного населення ніхто не постраждав. У даний час на місці події працюють фахівці вибухотехнічного управління.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Фото: npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше на проспекті Степана Бандери в Києві водій побив битою поліцейського, який зробив йому зауваження.