RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Києві бейсбольною битою жорстоко побили поліцейського: опубліковано фото

На проспекті Степана Бандери в Києві водій побив битою поліцейського, який зробив йому зауваження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Біля заправки на вулиці Богатирській поліцейський полку особливого призначення помітив, що водій Volkswagen порушує правила дорожнього руху і створює аварійну ситуацію. Коли поліцейський зробив зауваження правопорушнику, той з двома пасажирами агресивно відреагували на критику.

Зловмисник наздогнав правоохоронця на проспекті Степана Бандери і перегородив шлях його авто. Коли поліцейський вийшов з машини, троє чоловіків почали кричати на нього, а потім водій Volkswagen вдарив його битою по голові.

Після інциденту 26-річний поліцейський був госпіталізований з відкритою черепно-мозковою травмою голови.

Затримати зловмисника вдалося того ж вечора. Нападником виявився 18-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Свої дії він відмовився пояснювати на підставі статті 63 Конституції України. Його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомили про підозру.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", в районній лікарні Калуша родичі однієї з пацієнток напали на персонал і побили медиків.