RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У мережі повідомили про небезпечну НП з літаком, що летів з України: фото і карта маршруту

Літак Yanair, що летів з України до грузинського Батумі, зміг здійснити посадку тільки з третього разу, що стривожило користувачів соцмереж.

Про це Юлія Саторнік поскаржилася на сторінці спільноти в Facebook "Авіація України".

"Рейс YE215/23JUN/IEVBUS зустрічала близьких... посадка в а/п Батумі з 3-го разу, що є критично! Попередньо, передня стійка шасі не випускалася! Є відео, фото і нуль коментарів від Yanair (спасибі КВС і екіпажу за м'яку посадку в підсумку)", - написала жінка.

"Щось цей рік невдалий на польоти", "Рік хороший, літаки мотлох", "Шарашка", "Ого, мені летіти цим рейсом через два тижні", "В UGSB захід складний з моря в сторону гір, висока ОСН (під 200м) і відхід на 2-й коло за 3км від торця, так що можливо і не в літаку справа була", "Одні проблеми у них постійно", "В Батумі дуже незвичайна посадкова смуга, а причиною заходу на 2 і 3 коло може бути не тільки несправність літака, а й те, що аеропорт не дав посадку з технічних причин", - прокоментували інцидент в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", 23 червня в аеропорту Одеси літак довго не могли запустити, через годину після чого він приземлився назад.

17 червня також виникли проблеми з відправкою рейсу до Грузії з аеропорту "Жуляни" в Києві.