RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Російська художниця поділилася моторошною історією про свої "пригоди" в Донецьку і показала фото

Відома російська художниця Катрін Ненашева розповіла, що їй довелося пережити в окупованому бойовиками незаконних збройних формувань Донецьку.

Відповідний пост розміщено на її сторінці в Facebook.

За словами Ненашевої, її затримали в центрі Донецька трохи більше місяця тому. Туди вона приїхала, оскільки в Горлівці у неї рідні, а також залишився будинок дідуся.

Художниця уточнила, що її зі знайомими "пов'язали" місцеві "поліцейські"-бойовики. Їх не влаштувала її розповідь.

"Побиття почалися вже в вантажівці. "Тварі ****ні, зараз на*** вас на мінах підірвемо, а перед цим в****мо", - несамовито кричав чоловік у вантажівці, забороняючи говорити і рухатися. Грала гучна музика, яка приголомшувала до напівнепритомності. При кожному русі голос бив по колінах і голові, продовжуючи погрожувати смертю "через 15 хвилин". Це були одні з найстрашніших 15 хвилин в моєму житті", - зазначила Ненашева.

Вона уточнила, що знущання продовжилися в кабінеті бойовиків, але незабаром вони заявили, що "рятували" їх від Служби безпеки України (СБУ) і відвезли на кордон з РФ.

Як повідомляв "Апостроф", екс-боєць батальйону "Донбас" Дмитро Куліш, який пройшов полон бойовиків, заявив, що терористи жорстоко катували українських військових: відрізали голови, знімали шкіру і чинили інші звірства.