RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Під Києвом діти отруїлися в таборі дружини Януковича: з'явилися тривожні дані про постраждалих

У понеділок, 2 липня, в приватному дитячому таборі "Славутич" під Києвом, який належить цивільній дружині екс-президента України Віктора Януковича, Любові Полежай, отруїлися 12 дітей, одна дитина знаходиться в комі.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Київської ОДА в Facebook.

"2 липня в Переяслав-Хмельницьку центральну районну лікарню була екстрено доставлена дитина 8 років з розладом травлення, організм дівчинки був вкрай зневоднений і вона впала в кому і госпіталізована в реанімацію. Стан кваліфікується, як тяжкий", - йдеться в повідомленні.

Діти, які отруїлися - представники спортивної Школи Дерюгіних, які приїхали в табір для підготовки до змагань. Отруєння почало проявлятися сильним розладом шлунково-кишкового тракту. 11 дітей зразу ж потрапили в медичний ізолятор табору. На вівторок, 3 липня, в ізоляторі залишаються сім дітей. 8-річну дівчинку у стані коми транспортували в "Охматдит".

На даний момент фахівці з'ясовують причини отруєння. Всього в таборі на момент НП перебували 200 дітей.

Як повідомлялося, раніше відбулися масові отруєння дітей в школах України. Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Діти падали кожну хвилину, дуже страшно: що стоїть за загадковими отруєннями в школах України.