RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вчить наших дітей: в мережі розповіли про посібницю сепаратистів, яка працює в школі на Донбасі

В одній зі шкіл Станично-Луганського району Луганської області працює вчителька, засуджена за організацію так званого "референдуму", проведеного на території підконтрольній "ЛНР-ДНР" в 2014 році.

Про це повідомляє на своїй Facebook сторінці Сергій Іванов.

За його словами, вчителька Наталія Іванівна Макарова за активну участь в проведенні "референдуму" була притягнута до кримінальної відповідальності, після чого в суді отримала вирок у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 1 рік.

"Тобто вона - офіційний злочинець, визнаний таким у встановленому законом порядку. Судовим вироком для пані Макарової встановлено низку обмежень за винятком обмеження займатися професійною діяльністю - попри те, що для скоєння злочину вона використовувала службове становище і комунальне майно - приміщення школи, якою керувала на той момент. Сьогодні Наталія Іванівна продовжує працювати в школі. Відділ освіти Станично-Луганської РДА не вбачає нічого страшного в тому, що людина, засуджена за скоєння злочину проти держави, виховує для цієї держави дітей", - обурюється Іванов.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що на території Донецької області бійці Національної гвардії України затримали "прокурора" так званої "ДНР".