RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вбивство поліцейського в Києві: стало відоме прізвище і подробиці про загиблого

Поліцейським, якого знайшли мертвим в автомобілі в Шевченківському районі Києва в четвер, 5 липня, виявився Дмитро Глушак.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

"Убитий у Києві - працівник апарату Нацполіції Дмитро Глушак 1977 року. Основна версія - вбивство з корисливих мотивів", - розповів співрозмовник.

Він уточнив, що стріляли, швидше за все, з пістолета, вбивць було двоє.

Згідно з декларацією, оприлюдненою на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), Глушак працював на посаді заступника управління Нацполіції України.

Як зазначає "Обозреватель", убитий працював у різних управліннях Нацполіції в Києві. Так, одним з місць роботи було Оболонське райуправління, де Глушак був старшим оперуповноваженим, а пізніше займав посаду заступника начальника одного з відділів. Останнє місце його роботи - департамент оперативно-технічних заходів ГУНП у Києві.

Колеги загиблого розповідають про нього як про порядну людину.

Уточнюється, що Глушака вбили, коли він перебував в автомобілі Hyundai Accent на вул. Щусєва в Шевченківському районі. Вбивця стріляв через спинку сидіння. Куля, попередньо калібром 7,62 мм, пробила тіло і застрягла в панелі приладів.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 3 липня, в Києві біля ресторану на вулиці Великій Васильківській застрелили 29-річного чоловіка. Він виявився азербайджанцем, близьким до відомого кримінального авторитета Олега Бакинського.