RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стало відомо про стан поранених під час смертельного вибуху міномета на полігоні під Рівним

Троє солдатів, які постраждали від вибуху міномета на Рівненському полігоні, знаходяться у важкому стані, проте загрози їхньому життю немає.

Про це заявив керівник регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, передає "Інтерфакс-Україна".

"За даними медиків Західного військового клінічного госпіталю, три солдата знаходяться у важкому стані, але загрози життю немає", - повідомив Поронюк.

Крім того, повідомлялося, що ввечері 6 липня завершили операції двом військовослужбовцям. Третього травмованого військового ще оперують.

У військовий госпіталь у Львові вертольотами опівдні доставили трьох військовослужбовців - 22, 32 і 33 років.

Двоє з них із Закарпаття, один з Хмельницької області. У них різні травми. Медики відзначають, що конкретно про стан прооперованих військових можна буде говорити через кілька днів.

"Стан трьох поранених на Рівненському полігоні бійців - важкий. У постраждалих - мінно-вибухові травми, переважно шиї і голови, верхньої частини тіла. Всі троє на момент прибуття до Львова були без свідомості", - зазначив виконуючий обов'язки начальника Львівського військово-медичного клінічного центру Володимир Зайцев.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", вранці в п'ятницю, 6 липня, під час навчальних стрільб на Рівненському полігоні вибухнув міномет "Молот", внаслідок чого загинуло три людини, а ще дев'ять постраждало