RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

В мережі розповіли, як бойовики ДНР перетворюють дітей у шкуродерів і вбивць: опубліковано моторошні фото

Жителі окупованої Макіївки, Донецької області, скаржаться на дітей, які забили до смерті кошеня і погрожували дорослим "татом ДНРовцем".

Про це повідомляється на Twitter сторінці "БильБилева".

Інцидент стався 30 червня. За словами оповідачки, вона побачила трьох дітей у віці 5-7 років, які копали ногами кошеня. Тварину у них відібрали, а у відповідь на зауваження один з хлопчиків пригрозив: "Мій тато - ДНРовець, він вас вб'є!".

На ранок, продовжує автор історії, кошеня померло. Звертатися до батьків дітей, як з'ясувалося, особливого сенсу не було, оскільки скаржучихся "виставили б за двері".

У коментарях жахаються ції розповіді і наводять цитату з відомого твору російського письменника Івана Буніна "Окаянні дні": "Я з жахом думаю, кого народить це п'яне криваве бидло, яке захопило владу в Росії і що буде з моєю країною через два три покоління. Втім, що тут думати. Все більш-менш ясно".

"Історія повторюється в масштабах Донбасу", - додає користувач.

Нагадаємо, докладніше про життя на окупованих територіях Донбасу, в тому числі і про "виховання" дітей читайте в матеріалі "Апострофа": За ковбасу платять свободою: як бойовики відроджують СРСР на Донбасі.