RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Загибель мотогонщика в Харкові: з'явилося відео з моментом жахливої ДТП

В інтернеті оприлюднили відео, на якому зафіксовано момент жахливої ДТП у Харкові, в якій загинув 19-річний мотогонщик, чемпіон України Андрій Безсонов.

Відповідний ролик опубліковано в YouTube.

Так, Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід для Ольги Котової, яка є підозрюваною у справі про загибель Безсонова - 60 днів арешту без права внесення застави, зазначає NewsRoom.

У момент аварії в машині жінки перебував її онук. Підозрювана була твереза. За словами прокурора, Котова не переконалася в безпеці маневру, проте батько загиблого хлопця заявив, що водій позашляховика проігнорувала знак "тільки прямо" і виїхала на зустрічну смугу.

Цю версію підтверджує і відео, показане в ході засідання. Так, на записі видно, як автомобіль Toyota Land Cruiser Prado рухається по проспекту Незалежності в сторону Сумської в крайньому лівому ряду. На рівні в'їзду в обласну лікарню водій зупиняється і пропускає зустрічні авто. У той момент, коли повз позашляховик проїжджає велосипедист, машина зривається з місця, переїжджає молоду людину і заскакує на високий бордюр.

На відео з 01:30

У свою чергу, батько загиблого заявив, що матеріали по справі, надані слідством, були змінені.

"Прихована інформація від громадськості про те, що в момент злочину в автомобілі Котова перебувала не одна. Є фото- і відеоматеріали, які це підтверджують. Але чому слідство приховує пасажирів авто, залишається тільки здогадуватися. Мабуть, їх прізвища співзвучні з прізвищами представників влади" , - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Котова симулювала серцевий напад.