RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

П'яний чиновник влаштував смертельну ДТП на Закарпатті: фото, відео і подробиці страшної аварії

У п'ятницю, 13 липня, пізно ввечері в місті Перечин Закарпатської області чиновник у стані алкогольного сп'яніння збив двох жінок, в результаті чого одна з них померла, друга - отримала важкі травми.

Про це повідомляє mukachevo.net.

Відзначається, що аварія трапилася близько 22:37.

Так, голова Перечинської районної держадміністрації Віктор Олефір за кермом позашляховика на словацькій реєстрації на великій швидкості збив двох жінок - 1962 і 1947 року народження.

За словами очевидців, далі він протаранив відбійник і паркан місцевого масажного салону. Разом з головою РДА в авто була пасажирка. Вони обидва не постраждали.

Жінка 1962 року народження від отриманих травм померла. Іншу з важкими травмами госпіталізували.

Інформацію про те, що за кермом Jeep Grand Cherokee був голова Перечинської РДА, та те, що він був у нетверезому стані, підтвердили кілька джерел у обласному управлінні закарпатської міліції.

У даний час за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Призначено ряд технічних експертиз з метою встановлення всіх обставин аварії. Водія затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Уточнюється, що Віктор Олефір працював на посаді голови Перечинської РДА з серпня 2015 року, очоливши її після зміни керівництва краю на тлі стрілянини в Мукачево, коли головою Закарпатської ОДА був призначений Геннадій Москаль.

Як уточнює прес-служба Москаля, він доручив перевести травмовану в результаті аварії жінку з районної лікарні в обласну клінічну і надати їй максимальну медичну допомогу.

Фото: mukachevo.net

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в інтернеті оприлюднили відео, на якому зафіксовано момент жахливої ДТП в Харкові, в якій загинув 19-річний мотогонщик, чемпіон України Андрій Безсонов.