RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Пропали паливо і начальники: в ЗСУ розгорається новий скандал

На паливному складі 46 Об'єднаного центру забезпечення ЗС України в Одеському гарнізоні виявлена серйозна недостача палива, а начальники підрозділів перестали виходити на зв'язок.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра оборони України Юрій Бірюков.

За його словами, третю добу не виходить на зв'язок начальник паливного складу 46 ОЦЗ в Одесі прапорщик Берліненко. Також на місці перевірки відсутні журнали видачі палива та журнали контрольних замірів сховища.

"200 тонн дизеля і 3 тонни палива загубилися. Може хоч їх хтось знає? Ось часто же проклинають бюрократичну систему армії, кількість папірців в армії, кількість журналів в армії. Правда? Але є один такий ось нюанс ... Іноді надмірна кількість журналів обліку допомагають з'ясувати причини масового захворювання начальства 46 Одеського ОЦЗ. Оскільки крім журналу обліку видачі палива ще є фінансові журнали і журнали обліку накладних. А саме їх оформляють ПЕРЕД видачею палива. І саме їх Dmitry Marchenko опечатав в першу чергу", - пише Бірюков.

Він додав, що на робочому місці також відсутні начальник служби паливно-мастильних матеріалів і безпосередньо начальник бази.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ЗСУ розігрався скандал через умови для військових.