RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Сховали тіло в пакети і викинули: стало відомо про страшну ДТП під Миколаєвом

У п'ятницю, 13 липня, в Миколаївській області вантажний потяг переїхав місцеву мешканку 1974 року народження, при цьому, не викликаючи поліцію, машиніст і його помічник сховали тіло загиблої в пакети і викинули в іншому місці.

Про це повідомляє LB.ua.

Відзначається, що наїзд стався близько 21:30 в районі станції Березнегувате. Після ДТП локомотивна бригада зупинилась і перестала виходити на зв'язок. Черговий станції наказав підлеглому перевірити, що трапилося.

При підході на місце працівник залізниці побачив труп жінки, проте машиністи почали погрожувати йому, тому він повернувся до себе на робоче місце і вимкнув телефон, не викликавши поліцію.

За даними видання, черговий по станції сам пішов до місця зупинки поїзда. Машиністи йому сказали, що довго стояли через спрацювання автоматичних гальм. Через деякий час бригада заявила про готовність продовжити рух і покинула станцію. Після цього диспетчер помітив біля шляхів ампутовану руку, сліди крові і мобільний телефон. Самого тіла не було. Він викликав поліцію, яка по знайденому мобільному телефону встановила особу загиблої.

Уточняється, що в ході розслідування машиністи розповіли, що помітили лежачу жінку на шляхах, застосували екстрене гальмування, але не встигли зупинити поїзд. Зі страху бути звинуваченими в наїзді вони забрали частини тіла, сховали його в пакети в шахті холодильника і викинули в іншому місці. Труп загиблої знайшли 15 липня.

Як повідомляв "Апостроф", 16 липня в Одесі підліток на батьківському авто влаштував ДТП з Tesla.