RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Я - руський: опубліковано відео нападу охоронця на журналіста в Кривому Розі

У Кривому Розі на оператора інформаційного порталу "Перший криворізький" напав чоловік, який представився заступником начальника охорони КП "Швидкісний трамвай".

Про це повідомляє 0564.ua.

Інцидент стався вранці 18 липня, коли група журналістів приїхала на територію депо КП для з'ясування обставин загибелі кількох бездомних собак, так як за інформацією місцевих жителів, на території підприємства труїли, а потім скидали в яму чипованих тварин.

Замначальника охорони підприємства спробував вигнати оператора з території, стверджуючи, що він потрапив на неї незаконно.

Журналіст відповів, що показував посвідчення, а ось посвідчення чоловіка не бачив. Замначальника охорони почав діставати документ, коментуючи при цьому:

- Ти диви, бл*, як ви сука, хохли ох***ли.

- А ти руський?

- Так, я руський, бл*, - заявив чоловік і накинувся на журналіста.

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика!

На місце події викликали правоохоронців і представник ЗМІ написав заяву про напад на нього. У поліції вирішується питання про кваліфікацію справи і внесення відомостей в ЕРДР.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві біля залізничного вокзалу чоловік зробив постріл з травматичної зброї і поранив журналістку каналу СТБ Євгенію Мотрич.