RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП з Зайцевої в центрі Харкова: стало відомо про зникнення важливого свідка

У справі Олени Зайцевої, яку звинувачують у смертельній ДТП на вулиці Сумській в Харкові, не можуть знайти ключового свідка.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Як цитує видання слова адвоката потерпілих Лариси Матвєєвої, на засідання суду ніяк не можуть доставити колишнього лікаря-нарколога Олену Федірко, яка проводила перше обстеження Зайцевої після аварії.

"Саме вона зафіксувала факт наркотичного сп'яніння Зайцевої - нечітку мову, нестійку позу Ромберга. І описала це. Також вона наполягла на аналізі крові і сечі обвинуваченої. Зрештою, в аналізах підтвердилося наявність психотропних і наркотичних речовин. Але Федірко з незрозумілих причин звільнилася з роботи, і знайти її в Харкові ніхто не може. Навіть правоохоронці, які повинні її доставити в суд, не можуть її знайти. Ось такий дивний збіг обставин", - розповіла адвокат.

Вона також вказала на той момент, що експерти на даний не можуть точно встановити швидкість руху джипа, тому що на фото немає достатньої відстані.

"Вони брали ці дані з показань свідків. Коли я запитала чому всі користувачі інтернету змогли встановити швидкість, а ви ні, то експерт сказав, що їм не вистачило відстані. Відстань визначається по точках з відеозапису. Але точки йому не дав технік, який в суді поки не допитувався. Він повинен був зафіксувати прив'язку автомобіля з однієї точки в іншу. Прорахувати це можна, використовуючи Google, однак експерти чомусь не захотіли нею скористатися", - підсумувала Матвєєва.

Як повідомляв "Апостроф", раніше фігурантку смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олену Зайцеву помітили на вулиці.