RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Резонансна ДТП в Харкові: з'явилися несподівані подробиці по Зайцевій

Адвокати учасниці страшної аварії в Харкові, в якій загинуло 6 осіб, Олени Зайцевої попросили суд відпустити її з СІЗО через проблеми підозрюваної зі здоров'ям.

Про це повідомляє NewsRoom.

Адвокат другого підозрюваного, Геннадія Дронова, і раніше просив випустити його клієнта з СІЗО. Захист Зайцевої висунув таке прохання вперше.

Юлія Козир, адвокат підозрюваної, заявила, що перебування за гратами загрожує життю Зайцевої, вона, нібито, страждає від сильних головних болів.

"Бажання сідати за кермо відпало у Зайцевої назавжди. Вона винесла величезний урок. Її перебування в СІЗО може привести до фатальних наслідків", - повідомила Козир.

Однак, суддя Віктор Попрас прийняв рішення про продовження запобіжного заходу обом обвинуваченим у вигляді утримання в СІЗО на 60 днів. Зайцева і Дронов залишаться в СІЗО № 27 без права внесення застави. Рішення не підлягає оскарженню.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року внаслідок страшної аварії на перехресті Сумської та провулку Мечникова в Харкові загинули шестеро людей і ще стільки ж постраждали.

Як повідомляв "Апостроф", фігурантку смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олену Зайцеву помітили на вулиці.