RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Скоро почнуться самосуди: в мережі бурхливо обговорюють жахливу ДТП в Києві, в якій екс-боксер збив дитину

За словами очевидців ДТП в центрі Києва, де Hummer збив восьмирічну дівчинку на пішохідному переході, водій автомобіля при затриманні вимагав зателефонувати батькові і юристу, а також обіцяв заплатити всім присутнім по 1000 доларів.

Про це пишуть в соціальних мережах.

"Був там, винуватець син чи бізнесмена, чи то політика, постійно кричав зателефонуйте татові і юристу, вони все вирішать, кричав що всім хто поруч платить 1000$ і ніхто нічого не бачив. Походу під наркотою урод", - повідомляє один з користувачів .

Також в коментарях багато постів з сумнівами в тому, що зловмисник понесе відповідне покарання. ДТП також порівнюють з трагедією в Харкові в 2017 році, де джип водія Олени Зайцевої убив 6 людей на пішохідному переході.

"Вважав себе теж гонщиком - як і Зайцева в Харкові, навіть вихлоп поставив в чотири труби, щоб смітник ревів на весь район, вже ясно що лихачив він ще й як, але як і з Зайцевою замнуть! Виявиться що закінчував маневр. Пішохід не поступився. Швидкість була 40 і т. д. як зазвичай", - пише коментатор.

Багато є тих, хто закликає до крайніх заходів - самосуду. Деякі навіть пропонують не переходити дороги без вогнепальної зброї: "Переходячи пішохідний перехід, потрібно мати зброю... Думаю, недалеко той час, коли так і буде. Якщо держава не справляється з монополією на виконання покарань, то настануть суди Лінча".

Нагадаємо, у вівторок, 24 липня, в Києві на бульварі Лесі Українки водій на автомобілі Hummer на смерть збив восьмирічну дівчинку, коли вона переходила дорогу по пішохідному переходу.

Крім того, в районі станції метро "Дорогожичі" в Києві вдень 24 липня сталася зіткнення легкових авто, внаслідок чого загинула людина.