RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

З неба раптом пропало сонце: опубліковано фото дивного природного явища в Росії

20 липня в Росії, в ряді районів півночі Якутії, з поля зору різко зникло Сонце, незабаром після цього там почали знаходити багато тушок мертвих птахів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як зазначається, причина "пропажі" Сонця досі невідома. Існує кілька версій події: сонячне затемнення, якого в ці дні не було, дим від пожеж, і навіть "вибух в стратосфері американських орбітальних супутників".

Після події біля озера Байбал-Кюель виявили 20 тушок мертвих птахів. Кількість птахів може бути значно більше, як повідомляють жителі ділянки Осохтоох, де знаходиться озеро, раніше вони такого не помічали.

Невідомо, чи пов'язана загибель птахів з "відключенням" сонця. Місцева влада в зв'язку з масовою загибеллю птахів на території озера розпорядилася і попередила жителів про заборону на вживання і використання у вигляді технічної води з озера до з'ясування обставин загибелі птахів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", ввечері у вівторок, 24 липня, в Харкові помітили незвичайний природний феномен, заходяче сонце, що світить крізь стіну дощу.