RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Чернігові влаштували "теплий" прийом втікачу екс-депутату, який вихваляє СРСР і "русскій мір": фото і відео

У Чернігові колишньому депутату обласної ради Андрію Кислому, який вихваляє СРСР і "русскій мір", влаштували "теплий" прийом.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив екс-боєць "Азова" Олександр Тарнавський.

За його словами, екс-депутат живе в Білорусі, але вирішив відвідати рідне місто. При цьому його сторінка в соціальній мережі Facebook рясніє заявами про те, що на Донбасі мирне населення знищують "обколені нацики" і іншими типовими пропагандистськими штампами про "фашистів при владі", "маріонеток США" і т.ін.

Так, у Чернігові Кислий в одному з кафе перетнувся з переселенцями з Донбасу, які воювали з бойовиками, починаючи з 2014 року, але потім змушені були покинути батьківщину. Впізнавши колишнього депутата, вони пред'явили йому претензії в грубій формі з приводу висловлювань про "нациків".

На відео, опублікованому в мережі, видно, що в Кислого кілька разів плюють. Крім того, на окремих стоп-кадрах помітно руко- і ногоприкладство.

"Вчорашня зустріч з черговим ватником довела: жорстка розмова в тисячу разів ефективніша будь-яких умовлянь. Хочете доказів? - Цей любитель "русского міра" вже через пару годин після зустрічі був у Білорусі", - зазначив Тарнавський.

Він уточнив, що перед цим Кислий встиг написати заяву в чернігівську поліцію. У коментарях з цього приводу дивуються: чинну владу колишній депутат не визнає, але за захистом до неї звертається.

Увага, на відео нецезурна лексика!

Як уточнює місцеве видання 0462.ua, після інциденту сам Андрій Кислий прокоментував ситуацію з Білорусі. Заявив, що збирає докази нападу, але "виправився", уточнивши, що вважає Крим і Донбас Україною, а претензії у нього тільки до добровольчих батальйонів.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в мережі показали фото пропагандистської акції в знаменитому таборі в Криму.