RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Стало відомо про дивну смерть юної пацієнтки в лікарні під Львовом: опубліковано відео

У Львівській області розгорівся скандал через смерть 17-річної дівчини в лікарні.

Про це повідомляє ТСН.

За словами тітки померлої, дівчина тільки повернулася із Запорізької області. Там разом зі своїм хлопцем вона відпочивала у родичів. Після моря у неї піднялася висока температура, і хлопець відвів її до лікаря.

"Первинно вона звернулася до сімейного лікаря з приводу скарг на підвищення температури, нежить, кашель. Була оглянута. Направлена в інфекційне відділення", - розповів ординатор реанімаційного відділення Новороздільської міської лікарні Олег Стець.

Відзначається, що за лічені години стан дівчини різко погіршився. Її перевели в реанімацію.

"Тиск не визначався, дихання не було самостійним. Серцева діяльність зупинилася, були розпочаті негайні реанімаційні заходи. На жаль, вони були безрезультатними", - додав Стець.

У той же час рідні дівчини впевнені - вона померла від лікарського недогляду, мовляв, у неї була алергія на ліки, а медики цього не перевірили. Лікарі стверджують, що антибіотики дівчині не давали.

У довідці про смерть написано, що вона померла від серцево-легеневої недостатності і гострої респіраторної вірусної інфекції. Остаточну причину смерті назвуть приблизно через два тижні, коли проведуть вірусологічне дослідження.

Старший брат померлої написав заяву в поліцію, де за фактом лікарської недбалості відкрили кримінальне провадження.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу обурив інцидент у дитячій лікарні Дніпра.