RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Страшна ДТП під Запоріжжям: кількість жертв збільшилася, а суд прийняв рішення щодо водія вантажівки

У лікарні під час операції померла дитина 2011 року народження, яка постраждала внаслідок ДТП в Запорізькій області.

Про це повідомляє 5 канал.

Таким чином число жертв зіткнення вантажіки з мікроавтобусом збільшилось до 7 осіб.

П'ятеро дорослих все ще залишаються під наглядом медиків з них троє - в реанімації, двоє - у відділенні інтенсивної терапії. Ще чотири людини після огляду відпустили додому.

"Це переломи тих чи інших відділів хребта, переломи ребер, черепно-мозкова травма, перелом ключиці, забиття. В реанімації перебувають дві жінки, чиї діти загинули, і в реанімації перебуває потерпілий, котрий був безпосередньо в автомобілі як пасажир. Одному пацієнтові взагалі не потрібно буде проводити оперативного втручання, у пацієнтки ми зараз оцінюємо тяжкість ушкодження. Шанси 50 на 50, чи потрібна буде операція", - пояснив головний лікар обласної клінічної лікарні Ігор Шишка.

Тим часом Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя вирішив заарештувати водія "КамАЗу", підозрюваного в скоєнні смертельної ДТП. За інформацією "Інтерфакс-Україна", 32-річного жителя Краматорська взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави. У свою чергу адвокати водія відзначили, що результатів експертизи ще немає, з підзахисний "шкодує про скоєне". Крім того, вони заявили про нібито технічну несправність автомобіля.

Нагажаємо, аварія сталася на трасі "Харків-Сімферополь" в Запорізькій області з маршруткою, що прямувала з курорту в Кирилівці. В машину влетів "КамАЗ".

Як повідомляв "Апостроф", очевидець розповів страшні подробиці смертельної ДТП під Запоріжжям.