RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Вибух в багатоповерхівці в Харкові: причини події і відомості про постраждалих

Причиною вибуху в багатоповерховому будинку на вулиці Танкопія в Харкові став вибух природного газу.

Про це повідомили в ГУ ДСНС в Харківській області.

"11 серпня о 15:21 на номер "101" надійшло повідомлення про вибух у квартирі за адресою: м. Харків, Немишлянський район, вулиця Танкопія, 11\2.

До місця виклику негайно були відправлені 4 підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій. На момент їх прибуття було встановлено, що горить квартира на 1-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку та балкон на другому поверсі", - сказано в повідомленні рятувальників.

Мешканці будинку розповіли, що напередодні події відчувався сильний запах газу і була викликана аварійна газова служба. Під час обстеження газівниками під'їзду стався вибух.

В результаті пожежі в квартирі вибито вхідні двері, вікна, балконну раму, пошкоджено зовнішню бетонну плиту балкона і двері під'їзду. Руйнувань несучих конструкцій не виявлено.

"Врятовано 5 осіб( з них 3 дітей), евакуйовано 12 осіб (з них 3 дітей) з верхніх поверхів", - відзначили рятувальники.

Крім того, до медиків звернулися 5 осіб з незначними різано-осколковими ранами. Вони отримали допомогу на місці і від госпіталізації відмовилися.

Фото: kharkiv.dsns.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", в Терновському районі Кривого Рогу стався вибух в багатоповерховому будинку, внаслідок якого постраждали три людини.