RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вбивство "Сармата": з'явилися нові дані по авто кілерів

Автомобіль ЗАЗ, який фігурує у справі про вбивство у Бердянську відомого активіста Віталія Олешка "Сармата" та який пов’язують із управлінням Держгеокадастру, було викрадено зі стоянки.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області у відповідь на численні запити ЗМІ.

"31липня 2018 року близько 14:00 посадовим особам управління стало відомо про факт зникнення службового автомобіля з місця постійної стоянки, про що того ж дня було подано заяву до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, йдеться про автомобіль марки ЗАЗ 110207 червоного кольору, реєстраційний номер АР8673АМ, який фігурує у справі про вбивство відомого громадського активіста, ветерана Віталія Олешка.

"Вказаний автомобіль був закріплений за Міжрайонним управлінням Держгеокадастру у Бердянському районі і м. Бердянськ та тривалий час не використовувався. Відносно вказаного транспортного засобу 14 червня 2018 року була розпочата процедура відчуження", - додали у відомстві.

Водночас у Держгеокадастрі наголосили, що не володіють інформацією про те, чому поліцейські не повідомили про порушення кримінальної справи за фактом викрадення автомобіля до Бердянського міськрайонного суду.

Як повідомляв "Апостроф", біля Мелітополя (Запорізька область) затримали кілера, який застрелив ветерана АТО Віталія Олешка в Бердянську, у вівторок, 31 липня.