RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Києві агресивна собака напала на людей і загризла бульдога: фото і відео кривавого інциденту

У понеділок, 13 липня, в Києві на вулиці Олени Теліги стаффордширський тер'єр напав на англійського бульдога: в спробах врятувати свого вихованця постраждали двоє людей.

Про це з посиланням на постраждалих повідомляє Інформатор.

За словами власниці англійського бульдога Ольги, вона вийшла зі своїм батьком, Вадимом, і собакою в парк на вечірню прогулянку. Їх пес був на повідку. Відразу ж, на вході в парк до собаки підбіг стаффордширський тер'єр, який миттєво напав на бульдога.

Нападаюча собака була без намордника і повідка, а її власниця знаходилася в нетверезому стані і нічого не могла зробити. Стафф просто не слухався жінку, він вп'явся мертвою хваткою в англійця і не відпускав його. Тоді Вадим, власник бульдога, спробував розтягнути собак, однак стафф покусав і його. Ольга намагалася допомогти своєму батькові, але також отримала травми.

Постраждалі відзначили, що власниця нападаючої собаки нічого не робила і просто стояла дивилася, як тер'єр загриз до смерті англійського бульдога. Коли стафф почав терзати вже мертву собаку, Вадим знову намагався відтягнути агресора, проте знову отримав травми, вже більш серйозні.

Відзначається, що постраждалі викликали поліцію, але патрульні нічого не змогли зробити. Тільки останній екіпаж спробував відігнати собаку газовим балончиком, але це не допомогло. Прибулі на місце медики надали допомогу Вадиму, але він від госпіталізації відмовився, щоб доставити свою мертву собаку додому. Після цього він звернувся в лікарню, де йому наклали шви на руки і ноги.

Тієї ж ночі Ольга і Вадим поховали свого чотирилапого друга. За їхніми словами, вони не залишать просто так цю ситуацію і будуть домагатися справедливості від власників стаффордширського тер'єра. Відзначають також, що власниця з агресивним собакою просто пішла додому.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві собака породи стаффордширський тер'єр напав на перехожого чоловіка і покусала йому ногу.