RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Львівській області автобус з туристами потрапив в ДТП: подробиці і відео

У неділю, 19 серпня, біля Золочева, Львівської області, відбулося зіткнення між автомобілем Mercedes і пасажирським автобусом.

Про це повідомляє місцеве видання Zolochiv.net.

Відомо, що водій Mercedes виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з рейсовим автобусом "Херсон-Варшава", в салоні якого знаходилося 44 пасажири. Від удару автобус з'їхав в кювет.

Пасажир легкового автомобіля госпіталізований в реанімаційне відділення Золочівської лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою. Також забій лівої ноги отримав один з пасажирів автобуса.

Як розповідають пасажири, вони їхали автобусом "Херсон-Варшава", з лівого боку виїхала іномарка і рухалася в бік автобуса. Його водій зрозумів, що зіткнення буде і почав викручувати кермо вправо. Також, хлопці розповідають, що одній з пасажирок автобуса наклали шину і забрали в лікарню.

Також, як можна побачити на опублікованому відео, водій автомобіля відмовлявся від перевірки на вміст алкоголю в крові. Коли його все ж вдалося на це умовити, драгер показав 2,60 проміле, що означає "практично повну нездатність керувати автомобілем".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 17 серпня, в Польщі автобус з українськими туристами з'їхав з дороги і впав у прірву: попередньо повідомляється про трьох загиблих і 18 постраждалих.