RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Криму пропала сім'я з України: що відомо

В окупованому Криму зникла сім'я Киливників, що приїхала на відпочинок з материкової України і перестала виходити на зв'язок із рідними.

Інформацію про розшук сім'ї - батьків Івана і Діни, а також їхніх дітей Тимофія і Дар'ї опублікувала у Facebook жителька Дніпра Тетяна Трайно.

За її словами, Діна та Іван приїхали до Криму на початку серпня і збиралися відпочивати "дикунами" у Міжводному. Повернутися додому планували до 18 серпня, проте після 10 числа перестали виходити на зв'язок.

Жінка повідомила, що сім'я пересувалася на автомобілі Skoda Fabia червоного кольору з держномером АЕ5664СА.

Інформацію про зникнення українців підтвердили у прес-службі "МВС по Республіці Крим", передає "РИА Новости".

"Поліція проводить заходи щодо місцеперебування розшукуваних. Всіх, хто має інформацію про місцеперебування сім'ї, просимо повідомити в поліцію", - сказано у повідомленні.

Користувачі соцмережі, які допомагають розшукувати сім'ю, в коментарях написали, що, за інформацією митниці, їх машина кордон до Криму пройшла, назад не виїжджала.

"Ідентифікувати другу машину і сім'ю не виходить (намагаємося отримати дані щодо сірої Toyota, що проходила кордон поруч з ними). Намагаємся отримати дані щодо їхніх телефонних розмов напередодні. Вже написано заяву в кримську поліцію. Відповідно до зведень поліції в аварію їхня машина не потрапляла. Міжводне обшукали - ніде їх нема", - написала в мережі користувач Маргарита Євлашевич.

Як повідомляв "Апостроф", на курорті під Бердянському (Запоріжська область) в морі зникли 18-річна дівчина і 10-річна дитина.