RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Під Сумами мотоцикліст збив одразу трьох перехожих: подробиці смертельної ДТП

У Сумській області в селі Спаське п'яний 19-річний мотоцикліст здійснив наїзд на перехожих на вулиці: одна з постраждалих від отриманих травм померла в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Сумській області в Facebook.

На момент приїзду співробітників поліції постраждалі молоді жінки і неповнолітня дівчина вже були госпіталізовані в місцеву лікарню. Водій транспортного засобу залишив місце події. Під час огляду території поліцейські виявили уламки його мотоцикла.

"Весь особовий склад нашого відділення був задіяний на розшуку водія. На одній із вулиць села увагу поліцейських привернув молодик, який вів в руках мотоцикл. Транспортний засіб був з характерними для ДТП пошкодженнями. А сам водій знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння. Як з'ясувалося , це 19-річний уродженець сусіднього села, який зараз проживає і працює зварювальником в одній з фірм в Києві ", - повідомив начальник Кролевецького відділення поліції.

У поліції також відмітили, що однії з постраждалих - 14 років. У неї діагностували забійну рану голови. Інша жінка, 1980 року народження, отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми. Ще одну постраждалу медикам врятувати не вдалося.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в ніч на суботу, 25 серпня, в Києві на Набережному шосе сталася ДТП з постраждалими.