RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Мексиці жорстоко вбили українку: опубліковано подробиці моторошної історії та фото загиблої

У мексиканському штаті Пуебла виявили розчленоване тіло українки, матері двох дітей Ярослави Ненастіної, яка зникла 10 серпня.

Про це повідомляє місцеве видання El Sol de Puebla, передає ТСН.

"На цьому тижні українка Ярослава Ненастіна, яка зникла безвісти 10 серпня в Сан-Педро-Чолуле, була знайдена мертвою на сільськогосподарських угіддях в (муніципалітеті - прим. "Апостроф") Уехоцинго", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що поліція знайшла і заарештувала ймовірного вбивцю, який незабаром має постати перед судом. За версією слідства, вбивцею міг бути мексиканець по імені Альфонсо.

"Він зв'язався зі своєю жертвою в одному з магазинів мексиканської торгової мережі Oxxo, звідти вони вирушили в його квартиру, де він убив жінку, розчленував її і сховав докази, кинувши рештки в поле. Але виявлений одяг і особливі ознаки (татуювання) жертви допомогли ідентифікувати і знайти вирогідного вбивцю", - йдеться в статті.

Інцидент також підтверджується публікацією місцевої жительки, яка розмістила фото загиблої і звернулася з проханням фінансово підтримати її мати.

У той же час, знайома загиблої, Наталя, повідомила журналістам, що підозрюваного у вбивстві 37-річної українки затримали, але найближчим часом його можуть випустити.

"25 серпня її тіло знайшли розчленованим. Підозрюваного в такійй звірячій розправі затримали, але, як повідомили джерела рідних, його можуть випустити", - розповіла вона.

За даними джерела, Ярослава Ненастіна народилася в Києві, жила в Мексиці вже близько 20 років, у неї було двоє дітей у віці 10 і 13 років.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", російське місто Березовський в Свердловській області шокувало звіряче вбивство, вчинене підлітками.