RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Стало відомо, хто очолить ДНР після загибелі Захарченко

На місце вбитого в Донецьку Олександра Захарченко, виконуючим обов'язки "глави ДНР" призначений Дмитро Трапезников, який був з 2001 по 2005 рік менеджером футбольного клубу "Шахтар".

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Юрій Карін, головний редактор сайту "Інформаційний опір".

Дмитро Трапезников народився в Краснодарі, в Донецьку живе з 1982 року. Як пише сайт "Ради міністрів ДНР", воював в рядах бойовиків, потім "з грудня 2014 року і по теперішній час займав різні керівні посади в Адміністрації Глави Донецької Народної Республіки. В квітні 2016 року також було призначено виконуючим обов'язки заступника Голови Ради Міністрів Донецької Народної Республіки".

"Причинно-наслідковий зв'язок вказує на ФСБ. І дехто після автономії збирається повернутися і продовжити оббирати Донбас до нитки. Ось як-то так напівнатяками ... До виборів і поділу країни готові...", - зазначає Карін.

Раніше Юрій Карін також писав у колонці для "Апострофа", що у вересні повинні призначити нового ватажка ДНР. Детальніше про те, навіщо це Росії читайте в матеріалі: Путін поставив на кін усе: починається найважчий етап для України.

Нагадаємо, детальніше про загибель Захарченко читайте в матеріалі "Апострофа": У Донецьку вбили ватажка ДНР Захарченка: всі подробиці.