RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Кума Холодницького звинуватили в сутенерстві

28 серпня правоохоронці затримали за підозрою в організації борделя у Львові активіста організації "Авто Євро Сила" Олега Наконечного, який виявився близьким другом і кумом керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Відзначається, що були затримані члени злочинного угруповання, які організували бордель у Львові і переправляли повій з України за кордон. Наконечний виявився в числі підозрюваних.

За даними видання, в лютому 2018 року Холодницький став хрещеним батьком молодшого сина обвинуваченого, з яким він дружив багато років. Активіст і прокурор з сім'ями відзначали Великдень, а 30 квітня навіть фотографувалися поруч з Кубком Чемпіонів у Львові.

Після затримання Наконечному пред'явили звинувачення за ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). За даними слідства, він орендував приміщення, де повії приймали клієнтів, вів фінансовий облік, а також займався інтернет-сайтом з рекламою інтимних послуг і проводив інструктаж.

У Львові кум Холодницького відомий як громадський активіст, він займався організацією пікетів і блокуванням митних постів.

Також про роботу САП і Назара Холодницького читайте в матеріалі "Апострофа": Війни між НАБУ і САП не минути: в Україні заморозили роботу двох найважливіших органів.