RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Суд виніс жорсткий вирок вбивці військового в Києві

Дарницький районний суд Києва засудив до довічного позбавлення волі злочинця, який заради мобільного телефону поранив таксиста і вбив випадкового перехожого, офіцера ЗСУ.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Слідство встановило, що 25 квітня 2016 року в Дарницькому районі столиці 28-річний чоловік хотів пограбувати водія таксі, а потім убив випадкового перехожого.

Повідомлення про перший злочин надійшло з вул. Тепловозної, де зловмисник завдав ножове поранення в шию водієві таксі, який його підвозив. Нападник, схопивши мобільний телефон потерпілого, зник.

Вже через 20 хвилин неподалік від вулиці Драгоманова він напав на ще одну людину - 43-річного військовослужбовця, якого випадково зустрів, тікаючи з місця скоєння попереднього злочину. Зловмисник завдав офіцеру несумісні з життям ножові поранення.

За результатами проведення негласних слідчих дій підозрюваного вдалося встановити і затримати.

Правоохоронці зазначають, що за місцем його проживання знайшли численні речові докази, що вказують його провину.

"Крім того, проведені цитологічні та молекулярно-генетичні експертизи, протоколи впізнання та слідчого експерименту, стали беззаперечними доказами винності вказаної особи в суді", - відзначають в прокуратурі.

Рішенням Дарницького районного суду Києва зловмисник засуджений до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке є його особистою власністю.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", Сергій Чемес, який фігурує в справі про викрадення й катування майданівців в січні-лютому 2014 року, уклав угоду зі слідством про визнання винуватості за всіма статтями, які йому інкримінують, і після оголошення вироку пробуде у в'язниці лише два місяці.