RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

На Волині першокласниця померла під час уроку фізкультури: подробиці трагедії

Сьогодні, 6 вересня, о 10:00 в селі П'ятидні Володимир-Волинського району Волинської області в школі померла першокласниця.

Про це LIGA.net повідомили в прес-службі ГУ Нацполіціі області.

Як розповіли в поліції, на уроці фізкультури шестирічній дівчинці стало погано. Була викликана швидка допомога. Медики провели необхідні реанімаційні заходи, проте дитина померла.

Тіло дівчинки направлено на експертизу, результати якої стануть відомі приблизно протягом доби. Зараз про причини смерті в поліції не повідомляють.

"За словами мами дівчинки, дитина була здорова, вранці вона поснідала і пішла в школу", - розповіла старший лікар Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Надія Матушевська в коментарі УНІАН.

"Це велика трагедія і біда. Я не був на місці, з того, що мені доповіли – був урок фізкультури, фізичного навантаження особливого не було. Дитинка посиніла і померла. Медики нічим не змогли допомогти. Скажу, що першокласниця була включена до основної групи школярів", – зазначив голова Устилузької громади Віктор Поліщук.

За його словами, дівчинка проживала в селі Хрипаличі.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі біля покинутого дитсадка і школи №69 група дівчаток-підлітків жорстоко побила однолітку. При цьому учасники знімали подію на камеру.