RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Розвідка дізналася ім'я кремлівського наступника Захарченко: подробиці

За знищенням ватажка терористів так званої ДНР Олександра Захарченка стоїть безпосередньо ФСБ РФ, а в Кремлі розмірковують над можливістю призначити на його місце Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

Про це в ефірі "5 каналу" заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

"За даними військової розвідки України, безпосередньо за знищенням Захарченко стоїть ФСБ РФ", - сказав він.

За інформацією розвідки, ресторан "Сепар", в якому стався вибух, перебував під безпосереднім контролем ФСБ РФ. Він був повністю технічно обладнаний в оперативному відношенні - там можна було фіксувати на відео і аудіо все, що відбувається, "і ФСБ знала всі заходи, які проводив Захарченко в кафе", сказав Скібіцький.

Він також заявив, що зараз в Донецьку знаходиться група співробітників ФСБ, яка знищує докази своєї причетності до вбивства.

Крім того, ФСБшники підбирають нового ватажка терористів ДНР. За словами представника ГУР, Москва розглядає можливість повернути екс-ватажка терористів, росіянина Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) назад в Україну для того, щоб він "зробив все можливе для стабілізації обстановки".

Нагадаємо, докладніше про ліквідацію Олександра Захарченко читайте в матеріалі "Апострофа": Для війни або для миру: головні версії вбивства Захарченко..