RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Украина призвала к усилению санкций против России из-за "выборов" на Донбассе

У Міністерстві закордонних справ закликають міжнародних партнерів України посилити тиск на Російську Федерацію через заяви провести "позачергові вибори" в окупованих Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

Крім того МЗС зазначає, що наміри Російської Федерації провести в Донецькій та Луганських областях так звані "вибори" є грубим порушенням Мінських домовленостей.

"Закликаємо міжнародних партнерів надати чітку оцінку таким діям Кремля та посилити політико-дипломатичний тиск на Російську Федерацію, у тому числі шляхом запровадження проти неї додаткових санкцій, аби спонукати її повернутися до виконання взятих на себе зобов’язань. Зі свого боку, Україна залишається відданою мирному врегулюванню ситуації на Донбасі на основі Мінських домовленостей", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", так звана "Народна Рада ДНР" в п'ятницю, 7 вересня, більшістю голосів призначила на місце ліквідованого Олександра Захарченка тимчасово "виконуючим обов'язки Глави ДНР" голови так званого "парламенту" Дениса Пушиліна.