RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Водія ледь не вбили: очевидці розповіли подробиці кривавої ДТП в Одесі

Під час смертельної ДТП в Одесі в суботу, 8 вересня, в якій дві людини загинули, п'ятеро отримали травми, очевидці хотіли побити і пасажирку BMW, який влаштував ДТП.

Про це повідомляють Вести.

Як розповів виданню очевидець аварії, Денис, BMW не зупинилася на червоний сигнал світлофора.

"Загорілося зелене світло, ми почали рух. Зелене світло вже горів кілька секунд, і тут на свій червоний пролітає машина, а виїжджають з протилежного боку на зелений її вдаряє. BMW відкидає і вона збиває людей на пішохідному переході. Пролетівши 150 метрів, зупиняється на трамвайних коліях", - поділився подробицями він.

За його словами, всі водії тут же зупинилися і, не змовляючись, кинулись хто до потерпілих, хто до водія BMW, який спробував сховатися, і від нього пахло алкоголем.

"Дівчина-пасажир тут же почала комусь дзвонити і просити, щоб виручали. Свідки затримали водія", - розповідав відразу після аварії Денис.

До того ж, виявляється, розлючений натовп хотів також побити і 31-річну пасажирку іномарки. "Дивись, гад, що ти наробив!" - кричали винуватцю аварії люди.

У поліції уточнили, що серед загиблих опинилися 55-річна одеситка і 52-річний чоловік.

"З п'яти травмованих - дівчина-пасажир BMW, ще один пішохід в реанімації", - говорять в прес-службі ГУНП Одеської області. Винуватцю аварії загрожує до 10 років в'язниці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилося відео моменту смертельної ДТП в Одесі.