RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Резонансна ДТП з Зайцевої в Харкові: соцмережі обурили нові скандальні подробиці

Захищати фігурантку смертельної аварії на вулиці Сумській в Харкові Олену Зайцеву незабаром будуть не два, а три адвоката.

Про це в Facebook повідомила харківська журналістка Тетяна Доцяк.

"У обвинуваченої, яка визнала провину, співпрацювала зі слідством і заявляла про готовність понести справедливе покарання, з вівторка не два, а три адвоката. Для інформації, робота одного захисника в подібних справах коштує від 2 до 5 тисяч доларів за період слідства і стільки ж за період суду першої інстанції. Нагадаю, що здоров'я постраждалих і життя загиблих Зайцеви оцінили в 50 тис грн, так як "більше немає", - написала вона.

"Охамевші від безкарності *варини", "Захищати таку людину, як Зайцева ... може тільки їй подібна людина .... без совісті, співчуття і життєвих принципів ...", "Наближається річниця цієї трагедії, а у справі поки немає вироку. Суспільство перебуває в напрузі і очікуванні справедливого рішення суду. І це не тільки справа Зайцевої-Дронова. Це справа усіх чесних громадян", - коментують пост журналістки в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд доручив правоохоронцям повторно почати пошуки зниклого лікаря-нарколога Олену Федірко, яка першою взяла аналізи у Олени Зайцевої.