RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Відома українська телеведуча стала жертвою злодіїв в Києві: опубліковано фото

У понеділок, 17 вересня, на автомобіль української телеведучої і актриси Яніни Соколової напали невідомі. Вони обікрали машину і зникли з місця події.

НП сталася в Києві на вулиці Круглоуніверситетська біля гімназії "Консул". Про це повідомляє Соколова на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, о 15:30 невідомі пограбували авто і втекли.

"Протягом хвилини вони відкрили машину, обчистили її та зникли", - написала телеведуча. Нападники вкрали відеоматеріали проектів "Рандеву" і "Кіно" з Яніною Соколовою. Також злодії забрали паспорт дівчини.

"Серед вкраденого мої документи. Знайти мене не складно. Панове крадії, у вас є паспорт і адреса прописки. Вона дійсна. Замки поміняли. Але на охороні ви можете залишити касети. Карма стане чистіше...", - зазначила Яніна.

У своєму пості в соцмережі Соколова попросила тих, хто був біля місця події в проміжку з 15:30 до 16:00, перевірити відео з реєстратора. Свідків просять поділитися записом і будь-якою відомою інформацією.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом затримали банду завзятих квартирних злодіїв. Грабіжниками виявилися троє неодноразово судимих чоловіків.